Gyógyszertári szakasszisztens tanfolyam

Gyógyszertári szakasszisztens tanfolyam

Gyógyszertári szakasszisztens tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Gyógyszertári szakasszisztens, Gyógyszertári szakasszisztens képzés, Gyógyszertári szakasszisztens tanfolyam, Felnőttképzés

gyógyszertári szakasszisztens rendelkezik a szakma hosszú távú és magas szintű műveléséhez szükséges gyakorlati módszerekkel és eszközökkel kapcsolatos biztos ismeretekkel.
Gyógyszerész jelenlétében, önállóan látja el a vényköteles, a vény nélküli gyógyszerek, gyógynövények, és a gyógyhatású készítmények, valamint egyéb, a gyógyszertárban forgalmazható termékek kiadását.

Az expediálás során betegtájékoztatást, tanácsadást végez. Segítséget nyújt a gyógyszerész alapszintű gyógyszerészi gondozási tevékenységéhez. Adminisztrációs feladatokat lát el. Tudását, ismereteit naprakészen tartja. Megfelelő kommunikációt tart mind a betegekkel, mind a gyógyszertárban dolgozó gyógyszerészekkel, asszisztensekkel, és egyéb személyzettel. A betegekkel való kommunikációja során képes a gyógyszerhasználati adherencia növelésében részt venni. Tevékenységével a gyógyszerész munkáját segíti és a gyógyszertár feladataiban közreműködik. Részt vesz a gyógyszertár logisztikai, gazdálkodási és minőségbiztosítási tevékenységében.

Szakképesítés sorszáma: 09165001
Programkövetelmény érvényessége: 2021.03.05

# /- #gyógyszertáriszakasszisztens #gyógyszertáriszakasszisztenstanfolyam #gyógyszertáriszakasszisztensképzés #gyógyszertáriszakasszisztenstanfolyamról #gyógyszertáriszakasszisztensoktatás #gyógyszertáriszakasszisztensvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Gyógyszertári szakasszisztens | Egészségügy | Gyógyszerészet |  |Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.